Exclusief voor Amway geproduceerd door Carapelli Firenze S.p.A.(Gecertificeerd bedrijf volgens de norm ISO 9001:2000).
Olijfolie van superieure klasse, die rechtstreeks en uitsluitend met mechanische middelen uit de olijven wordt geperst. Mix van olijfoliën uit de Europese Unie.
In de mediterrane keuken wordt olijfolie traditioneel gebruikt voor alle voedselbereidingmethodes (roosteren, bakken, grillen, stoven, dressings, marinades, ingrediënt, enz.).
Maar omdat onverzadigde vetzuren in olijfolie op hoge temperaturen vernietigd kunnen worden, raden wij olijfolie niet aan voor frituren, grillen en roosteren.
Opmerking
Op kamertemperatuur bewaren, liefst op 20°C. Precipitatie (troebele olie) kan optreden bij bewaren onder de 7°C. Dit is een normaal proces, aangezien de olijfolie neigt tot stollen, maar dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het product. In geval van precipitatie de olie 8 uur op kamertemperatuur bewaren zodat de gestolde vetzuren weer vloeibaar worden.